Tirana sot

Tirana sot

Sot Tirana është padyshim jo vetëm qyteti më i madh dhe më zhvilluar i shqiptarëve, por edhe motori i zhvillimit ekonomik të vendit. Pasi ka parë një transformim të përmasave të jashtëzakonshme, Tirana e sotme ska më asgjë të përbashkët me grinë e komunizmit – ndërtesat gjithë ngjyra, sheshet dhe rrugët që gëlojnë nga të rinjtë, jeta e pasur sociale dhe kulturore, baret, restorantet dhe jeta e natës….Tirana sot ka gjithçka dhe është gjithçka!